Sherbime

Qindra konsumatorë të kënaqur

Rreth nesh

Tekst për kompaninë tonë

Yuanyang pajisje mekanike

Kompania jonë është themeluar në vitin 2008, vendosur në një nga qytetet më të famshme në qytetin Guangzhou Kinë-. Fabrika jonë është ndërtuar në rrethin e Huadu, qytetin Guangzhou, provincën Guangdong, Kinë. Ne te shkuaren 10 vjet, ne kemi qenë që kanë të bëjnë biznes me më shumë se 50 Vendet që mbulojnë fushat në Azinë Juglindore, Lindja e Mesme, evropian, Afrika, Amerika e Veriut dhe Amerika e Jugut.

Ne jemi të besuar

klientët tanë të rregullt

Nuk ka pajisje që ju dëshironi?

Ejani në tani dhe të na kontaktoni për një zgjidhje të lirë me porosi. Të zgjidhë të gjitha problemet tuaja.

Enquiry TANI